Vendégkönyv
Üzenjen nekünk vagy mondja el véleményét!


Szabó Károly   (2016-02-29 19:36:15) A mai nap folyamán sikeres vizsgát tettem!!! Nagyon szépen köszönöm Vass György Tanár Úrnak a türelmét és rendkívüli ,odaadó oktatását és a vizsgára való felkészítését! Szeretném az iskola vezetőjének (Pljesovszki Ilonának) is megköszönni a lehetőséget,hogy ennél a tökéletes iskolánál tanulhattam és én,aki nem hittem volna,hogy egyszer autót fogok vezetni, sikeres vizsgákat tettem elsőre! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Start autóiskolát! Köszönök mindent!

Vincze Andrea   (2015-09-21 20:43:38) Rendkívül családias, tanulóközpontú, rugalmas, pontos, más szóval tökéletes! A KRESZ és az elsősegély tanfolyam családias, szórakoztató, érdekes volt, mindazonáltal átfogó és maradandó tudást szerezhettünk a szakoktatók segítségével. Egyik pillanatról a másikra ülhettem volán mögé és csináltam egy sikeres vizsgát, én, aki sosem hittem volna, hogy valaha autót fogok vezetni!:) Ezúton is szeretném megköszönni Pljesovszki Ilona segítségét, aki mint oktató és iskolavezető emberfeletti türelemmel és precizitással segített eljutnom a célig! Ha jogsi, akkor Start! Mindenkinek ajánlom szeretettel!

Domokos Zoltán   (2015-07-28 21:47:57) Bár élveztem az itt eltöltött időt, örülök, hogy meg van a jogsi, amiért szeretnék köszönetet mondani Pljesovszki Ilonának, aki hozzásegített mindehhez Finnországból való ritka hazajutásom ellenére is. Köszönet a Start Autósiskolának!! Ajánlom mindenkinek, aki itthon, illetve annak is aki külföldön dolgozik, rendkívül segítőkészek időbeosztásban és vizsgaidőpont egyeztetésben egyaránt. Sok sikert mindenkinek!

Törjék Attila   (2014-10-09 09:29:23) Már egy éve, 2013. október 8-án reggel sikeres forgalmi vizsgát tettem, első próbálkozásra :) Köszönöm az emlékezetes elméleti oktatást Korzicska Istvánnak, Balogh Norbinak a hatékony eü. tanfolyamot, és Ilonának a forgalmi felkészítést, valamint az ügyintézéseket. Mindenkinek ajánlani tudom, hiszen korrekt, pontos iskolavezető, valamint vezetés közben is segítőkész, türelmes. Érthetően tanít parkolni, váltani, megfordulni, tolatni, egy szóval: vezetni. Köszönöm Ica, hogy megtanítottál vezetni, jó hasznát veszem a jogosítványomnak, mint ahogy azt már többször is láthattad. A zöld füzet azóta is megvan, épp a napokban olvasgattam, szép emlék marad. :)

Köszönök mindent,
Törjék Attila

Füle Péter   (2013-09-04 16:57:50) Szia Ilona:)

Szeretném megköszönni, hogy ennek a csodás folyamatnak részese lehettem és ilyen nagyszerű emberek juttattak el a sikeres vizsgáig :) Szuper volt ez a közel 2 hónap :)

Nagyon szépen köszönök mindent :)
Füle PéterÜzenet írása
Név:   E-mail:   Üzenet:   Oldal tetejére Utolsó frissítés: 2021. November 27. Oldal tetejére

A honlapot készítette: Miheller Károly

Impresszum  |  Adatvédelem

FAR B/2020/005890     
ÁKÓ:  155,03 %
VSM:  E: 72,62 %
  GY: 47,73 %
KK:  198.456 Ft
2021 III. negyedévi adatok